Over ons

Staf Cars, Autocar & Busbedrijf België

Staf Cars is in 1952 opgericht. Op dat moment startte de heer Gustaaf 'Staf' Cremers zijn bedrijf met één bus. Vandaag en reeds vele jaren onder leiding van Dhr. Paul Cremers bestaat de vloot uit meer dan 120 voertuigen, hebben we meer dan 180 medewerkers, waarvan 160 buschauffeurs en rijden we jaarlijkse ongeveer 11,5 miljoen km.

Activiteiten

Staf Cars richt zich vooral op korte en lange-afstandsbestemmingen voor inkomend- en uitgaand toerisme.

• 24 uur Services
• Kwaliteit

Wij staan ​​steeds garant voor de hoogste kwaliteit wat voertuigen, diensten en alle andere "flexibele" oplossingen betreft – in samenspraak en rekening houdend met al uw wensen vinden we meestal de beste oplossing. Vanaf de organisatie, planning tot en met de uitvoering zijn we volledig ter uwer beschikking. Wij zorgen voor het juiste voertuig, de beste chauffeur en proberen steeds aan al uw verwachtingen tegemoet te komen. Ons team zal u altijd helpen met het plannen van uw persoonlijke wensen, vervoer schema(s) of met bussen die u nodig heeft voor een meerdaagse tour, een dag rit, vervoer van/naar de luchthaven of complexe infrastructurele projecten voor grotere groepen of speciale aanvragen, zoals conferenties en congressen. Onze meertalige chauffeurs en gidsen zullen altijd en overal tot uw dienst zijn. Voor het huren van een bus of autocar zijn wij uw beste keuze.

Veiligheid

Veiligheid en moderne technologieën zijn de essentie van de moderne busreizen. Zeer hoge technische normen en regelmatige inspecties maken onze bussen de veiligste in alle aangelegenheden van het vervoer. Onze kwaliteit buschauffeurs zijn wettelijk verplicht om een medisch onderzoek te passeren en moeten strenge theoretische en praktische rij-tests doorstaan.

      • Milieu

Milieubescherming is voor ons altijd een prioritair thema. Lage emissiewaarden betekenen dat reizen met de bus het enige echte ecologisch alternatief is vergeleken met andere vervoersmiddelen. Al onze bussen zijn uitgerust met tenminste Euro 5 of 6 motoren.

      • Onderhoud

Regelmatige en permanente controles in onze eigen erkende garages staan garant voor een maximale veiligheid.

      • Chauffeurs training

Onze chauffeurs krijgen regelmatig periodieke bestuurders trainingen en bijscholingen om hun vaardigheden bij te werken en aan de eisen van de wet te blijven voldoen.

Onze vloot in het kort

Staf Cars is gespecialiseerd in Luxe Class, VIP, Royal Class, Dream Line Class en First Class vervoer. We hebben over de 100 bussen met meer dan 20 dubbeldekkers, 2 oldtimers en een aantal exclusieve en prachtige VIP bussen. Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste technieken voor de veiligheid van onze passagiers en voor de bescherming van het milieu. Bij Staf Cars vind u een ruime keuze en kan u bussen huren van 4 tot 69 plaatsen. Dus voor het huren van een bus in België of de omringende landen met een nationaal en internationale bestemming zoek niet verder dan Staf Cars.

Bus voorzieningen

Wij bieden een brede selectie van autocars en autobussen: Luxe Class, Royal Class, First Class, Dream Line Class en VIP Class. Onze bussen zijn uitgerust met de meest modernste snufjes  zoals;  DVD, TV, LED schermen, WiFi, aan boord entertainment & media-faciliteiten, koelkasten, tafels, bar, warme dranken, microfoon, toilet, airconditioning, veiligheidsgordels, lederen zetels, keuken, LED sfeer verlichting, grote bagage ruimte en moderne hoog technologische fiets- en materiaal aanhangwagens…en nog meer!

Overige activiteiten

 • Speciale groepen en projecten
 • VIP arrangementen van A tot Z (op maat)
 • Overheid
 • Dagelijks schoolvervoer en schooluitstappen
 • Daguitstappen voor uw groep, vriendenkring en vereniging
 • Bussen voor invaliden vervoer (lift)
 • Jeugd reizen
 • Speciale doelgroepen en aanvragen
 • Nationale en internationale groepen
 • Binnenkomend en uitgaand toerisme
 • Nationaal en internationale reizen en vakanties
 • Tour operator (full service mogelijkheden)
 • MICE (in samenwerking met; IXI Travel & Staf Tours)
 • FLIXBUS internationale lijndiensten binnen Europa
 • Alle soorten transfers, shuttle diensten en luchthavenvervoer

Onze werkgebieden

Staf Cars gelegen in Lommel (België) op ongeveer 70 km van Antwerpen, 90 km van Brussel en vlakbij de Nederlandse en Duitse grens, ook Frankrijk is niet zo ver ... dus dicht bij Amsterdam, Düsseldorf, Frankfurt, Luxemburg en ook Parijs.

Onze reizen in groep:
Ontdek onze uitgebreide keuze aan Nederlandstalig begeleide dag- en meerdaagse reizen . Exclusieve groepsreizen, waarbij voor elk detail wordt gezorgd. First class busreizen, vlieg-busreizen, cruises, dagreizen, stedentrips. Neem contact met of voor meer informatie.

      • België Coach huren

Staf Cars beschikt over een groot nationale en internationale werkgebied.

      • Europa & World

Alle deze landen in Europa zijn binnen het bereik met onze eigen vloot en wereldwijd samen met onze GPN (Global Passenger Network) partners: Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden , Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Litouwen, Estland, Letland, Wit-Rusland, Oekraïne, Rusland, Slovenië, Kroatië, Servië, Bosnië-Herzegovina, Roemenië, Bulgarije, Albanië, Macedonië, Griekenland, Cyprus, Malta, Turkije, de VS, Canada, India , Egypte, Israël, India en Zuid-Afrika.

Staf Cars is een trots GPN lid

Het Global Passenger Network (GPN) is een wereldwijd netwerk waarin hoog gekwalificeerde touringcar bedrijven over de hele wereld bij zijn aangesloten. Momenteel wordt het netwerk vertegenwoordigd door meer dan 32 verschillende landen.

Wanneer u op zoekt met naar personenvervoer dan kunt u contact opnemen met GPN België. Wij kunnen u te woord staan in uw eigen taal of zelfs in vloeiend Engels, Frans of Duits. Met veel genoegen en plezier assisteren wij u van het begin tot het einde met uw project of aanvraag.

Staf Cars N.V. is de officieel vertegenwoordiger van GPN in België. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u in het buitenland rekenen op de dezelfde hoge standaard eisen van service en kwaliteit die u van ons gewend bent in België. Het Global Passenger Network stelt hoge compliance-normen aan al haar leden om zo de kwaliteit te waarborgen waardoor verzekerd bent dat uw vervoer in het buitenland verzorgd wordt door professionals.

JOBS: Autocarchauffeurs zijn onze ambassadeurs! JOBS: Autocarchauffeurs zijn onze ambassadeurs!